AdvokatWatch

Plesner skruer op for compliance

Efter positivt 2018-resultat vil Plesner skrue yderligere op for sine aktiviteter på compliance-området for at imødekomme efterspørgsel fra især kunder i den finansielle sektor. For at løfte opgaven er advokatfirmaet ikke bleg for at hente folk ind med andre faglige kompetencer end rent juridiske, fortæller managing partner til AdvokatWatch.

Tom Kári Kristjánsson, managing partner i Plesner.

Rådgivning om hvidvaskbekæmpelse og persondataregler er i høj kurs blandt især finansielle virksomheder, og den store efterspørgsel fra kunderne får Plesner til at skrue yderligere op for sine aktiviteter inden for compliance i 2019.

Det fortæller managing partner Tom Kári Kristjánsson i et interview med AdvokatWatch i forlængelse af advokatfirmaets netop offentliggjorte regnskab, der blev betegnet som "særdeles tilfredsstillende".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier