AdvokatWatch

Vestjyske advokater åbner ny afdeling — og får hjemmeside

Ringkøbing-advokater åbner kontor i Skjern. Og så er det slut med et advokatkontor uden computer og hjemmeside.

Advokatfirmaet Leidesdorff & Lund i Ringkøbing, hvor advokat Andreas Leidesdorff 1. februar overtog ejerskabet efter 70-årige Bjarne Lund Jørgensen, har besluttet at åbne afdeling i Skjern, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

"Der er små og mellemstore virksomheder i hele kommunen, og vi vil gerne være tættere på kunderne i Skjern og omegn også, derfor vil jeg være der et par dage om ugen," siger Andreas Leidesdorff til avisen og tilføjer, at han ikke forventer at sidde alene på kontoret, men at tiden må vise, om der kommer to, tre eller flere advokater til.

Med generationsskiftet klarer advokatfirmaet sig ikke længere uden computer og hjemmeside, sådan som Bjarne Lund Jørgensen hidtil har drevet det, for "den nye generation googler sig frem til tingene frem for at spørge i deres netværk, om der er nogen, der kender en god advokat," forklarer Bjarne Lund Jørgensen til avisen.

De to er ifølge Advokatnøglen virksomhedens to eneste advokater.

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier