AdvokatWatch

Vestjyske advokater åbner ny afdeling — og får hjemmeside

Ringkøbing-advokater åbner kontor i Skjern. Og så er det slut med et advokatkontor uden computer og hjemmeside.

Advokatfirmaet Leidesdorff & Lund i Ringkøbing, hvor advokat Andreas Leidesdorff 1. februar overtog ejerskabet efter 70-årige Bjarne Lund Jørgensen, har besluttet at åbne afdeling i Skjern, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

"Der er små og mellemstore virksomheder i hele kommunen, og vi vil gerne være tættere på kunderne i Skjern og omegn også, derfor vil jeg være der et par dage om ugen," siger Andreas Leidesdorff til avisen og tilføjer, at han ikke forventer at sidde alene på kontoret, men at tiden må vise, om der kommer to, tre eller flere advokater til.

Med generationsskiftet klarer advokatfirmaet sig ikke længere uden computer og hjemmeside, sådan som Bjarne Lund Jørgensen hidtil har drevet det, for "den nye generation googler sig frem til tingene frem for at spørge i deres netværk, om der er nogen, der kender en god advokat," forklarer Bjarne Lund Jørgensen til avisen.

De to er ifølge Advokatnøglen virksomhedens to eneste advokater.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier