AdvokatWatch

Jurist har regnet den ud: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Juridisk rådgivningskontor i København går bevidst efter klienter i Udlændingestyrelsen. Kommende Brexit ventes også at give smør på brødet, siger stifter til AdvokatWatch.

I 2015 valgte en gruppe flygtninge fra Syrien at sultestrejke foran Udlændingestyrelsen i Ryesgade på Østerbro i København. | Foto: Ritzau Scanpix/Martin Lehmann.

Beliggenhed er ofte en helt central strategisk overvejelse, hvis man driver en bagerforretning, tankstation eller kiosk, mens det som regel er uden betydning ved advokatvirksomhed eller salg af juridiske ydelser.

Men der findes undtagelser. I Ryesgade på Østerbro i København ligger Udlændingestyrelsen, og skråt over gaden finder man det lille juridiske rådgivningskontor Immigration Law. Og det er på ingen måde tilfældigt, at kontoret ligger lige der.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier