AdvokatWatch

Kuldsejlet Radius-salg efterlader forundret advokatbranche

Der er udbredt undren i den danske advokatbranche over, at politikerne på Christiansborg har bremset et salg af Ørsted-selskabet Radius. Hos Bruun & Hjejle siger bestyrelsesformand Mogens Thorninger til AdvokatWatch, at det afblæste salg kan svække Danmarks troværdighed over for udenlandske investorer.

Et salg af Ørsted-selskabet Radius er strandet, da det ikke længere har tilstrækkelig politisk opbakning. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Alt var kørt i stilling til den sidste og afgørende fase af processen om Ørsteds salg af Radius, men søndag fik energiselskabet besked om, at der ikke længere var politisk opbakning til et salg af elforretningen, som har over en million kunder på Sjælland. Og mandag meddelte Ørsteds bestyrelse, at man indstiller den igangværende salgsproces for i stedet at afsøge alternative exit-muligheder.

Meldingerne kom som en overraskelse for store dele af den danske advokatbranche, som AdvokatWatch har været i kontakt med. En af dem er Mogens Thorninger, bestyrelsesformand og partner i advokatfirmaet Bruun & Hjejle.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier