AdvokatWatch

Juridisk chef i Siemens Gamesa rykker til Kammeradvokaten

Kammeradvokaten får ny partner med Martin Juste, der kommer fra en stilling som juridisk chef i Siemens Gamesa Renewable Energy. Det er anden gang på et år, at advokatfirmaet henter en advokat fra industrien til indsatsområdet offshore.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Martin Juste, der indtil 1. januar i år har været juridisk chef i Siemens Gamesa Renewable Energy i Vejle, er tiltrådt som ny partner i Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith.

Det oplyser Kammeradvokaten, der blandt andet udfører opgaver for den danske stat, og som med Martin Juste opruster firmaets rådgivning i offshore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier