AdvokatWatch

Horten i digital forandringsproces: "Man bliver nødt til at se med advokatens briller"

Hortens lancering af nye digitale værktøjer er kun en del af advokatfirmaets digitale strategi. Ledende partner Finn Schwarz og Horten arbejder på flere digitale niveauer for at skabe fremtidens advokatfirma, men det vigtigste er at se på digitalisering med advokatens briller.

Foto: PR

Horten har netop lanceret et nyt online værktøj statsstøttetest.dk, men det er ikke kun digitale værktøjer til advokatfirmaets klienter, der danner grundlag for Hortens digitale strategi.

I et interview med AdvokatWatch fortæller Hortens managing partner, Finn Schwarz, at de digitale forandringer bliver grebet an på flere niveauer i advokatfirmaet. Lanceringen af online værktøjer er én del, hvor Horten i øvrigt har ansat en såkaldt innovationsmedarbejder til at sætte projekter i søen. En anden del er Hortens samarbejde med Danmarks største community for startups, Symbion, under navnet CoLab, og som det tredje ben har Horten en lille håndfuld digitale udviklere siddende i Holstebro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier