AdvokatWatch

Horten i digital forandringsproces: "Man bliver nødt til at se med advokatens briller"

Hortens lancering af nye digitale værktøjer er kun en del af advokatfirmaets digitale strategi. Ledende partner Finn Schwarz og Horten arbejder på flere digitale niveauer for at skabe fremtidens advokatfirma, men det vigtigste er at se på digitalisering med advokatens briller.

Foto: PR

Horten har netop lanceret et nyt online værktøj statsstøttetest.dk, men det er ikke kun digitale værktøjer til advokatfirmaets klienter, der danner grundlag for Hortens digitale strategi.

I et interview med AdvokatWatch fortæller Hortens managing partner, Finn Schwarz, at de digitale forandringer bliver grebet an på flere niveauer i advokatfirmaet. Lanceringen af online værktøjer er én del, hvor Horten i øvrigt har ansat en såkaldt innovationsmedarbejder til at sætte projekter i søen. En anden del er Hortens samarbejde med Danmarks største community for startups, Symbion, under navnet CoLab, og som det tredje ben har Horten en lille håndfuld digitale udviklere siddende i Holstebro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier