AdvokatWatch

Advokater: Få ejere giver mere effektiv ledelse

For mange mennesker i ejerkredsen hæmmer effektiviteten, lyder det fra flere advokatfirmaer. Opfattelsen af det rigtige antal ejere varierer voldsomt.

Andersen Partners med base i Kolding har bevidst reduceret ejerkredsen for at lette beslutningsprocesserne, fortæller managing partner Jakob Blicher Ravnsbo. | Foto: Andersen Partners

Ejermøderne i advokatfirmaerne skal tælle en mindre forsamling, der hurtigt kan træffe beslutninger, og ikke være tilløbsstykker, der kræver en balsal.

Sådan lyder det fra flere firmaer, der kører med forholdsvis få indehavere ud fra en overbevisning om, at det giver den mest effektive ledelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier