TVC-advokat skal forsvare Genan-stifter i landsretten

Nye advokater skal forsøge at overbevise landsretten om, at byrettens fængselsdom mod Genan-stifter, Bent A. Nielsen, var forfejlet.
Lars Henriksen, mangeårig partner i TVC Advokatfirma, er klar til at forsvare Genan-stifter i landsretten. | Foto: Google Maps
Lars Henriksen, mangeårig partner i TVC Advokatfirma, er klar til at forsvare Genan-stifter i landsretten. | Foto: Google Maps

Ifølge Anklagemyndigheden har Genan-stifter, Bent A. Nielsen, blandt andet ført banker bag lyset og brugt selskabets penge til at berige familiemedlemmer, og ifølge byretten skal han i fængsel for bedrageri for 420 mio. kr. og mandatsvig for 73 mio. kr., men hovedpersonen selv håber på en "klar frifindelse" i Vestre Landsret i Viborg, hvor hans sag tirsdag skal for en dommer. Det skriver Børsen.

"Vi kommer med en række helt nye dokumenter, der gør, at vores sag står endnu bedre, end den har stået før. Nu kender vi jo præmissen i den gamle sag," siger Bent A. Nielsen til Børsen.

Den 76-årige erhvervsmand har droppet sin tidligere forsvarer, Jakob Lund Poulsen, der blandt andet har forsvaret Klaus Riskær Pedersen og den dømte morder og voldtægtsforbryder Amagermanden, for i stedet at sætte sin lid til TVC-partner Lars Henriksen, som har stor erfaring med økonomisk kriminalitet. Lars Henriksen skal samarbejde med advokat Peter Gerken, som er Bent A. Nielsens personlige advokat.
Landsretter tager hul på spektakulære sager om økonomisk kriminalitet 

Bedragerisag til 420 millioner går ind i afsluttende fase 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også