AdvokatWatch

Advokatregning løber op i konkursboet efter Pihl & Søn

Entreprenørfirmaet Pihl & Søn gik konkurs i 2013, og det har indtil videre kostet kreditorerne 72,6 mio. kr. i advokatregninger.

Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert er en af kuratorerne i konkursboet efter Pihl & Søn | Foto: PR

De tre kuratorer Henrik Steen Jensen fra Holst Advokater, Henrik Sjørslev fra DLA Piper og Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert har indtil videre udskrevet regninger for 72,6 millioner kroner for deres arbejde i konkursboet efter entreprenørfirmaet Pihl & Søn, der gik konkurs i 2013. Det skriver Ekstra Bladet, som har fået aktindsigt i en udskrift fra retsbogen i Sø- og Handelsretten. 

Timeantallet er på 30.733, hvilket giver en fin timeløn på 2362 kr. I maj sidste år fik de tre advokater udbetalt et aconto vederlag på 18 millioner kroner for deres arbejde i perioden 2016-2018.

Konkursadvokater er ofte blevet kritiseret for at tage sig for dyrt betalt i forbindelse med arbejdet med konkursboer. Et eksempel er Kammeradvokaten og Holst Advokater, som har indkasseret næsten 100 millioner kroner for deres arbejde med konkursboet efter Amagerbanken.

Ifølge Ekstra Bladet forventer kurator Henrik Steen Jensen ikke, at salæret i konkursboet efter Pihl & Søn løber op over 100 millioner kroner.

Advokater linet op i slagsmål om Hesalight-millioner  

Ballade i Kasis konkursbo: Konkurskonger slås i kulisserne

Konkurrenter i kuratorpanel vil have del i sager forbeholdt Kammeradvokaten: Vi kan godt løse "komplicerede" opgaver 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier