AdvokatWatch

Domstolsstyrelsen finder ny leverandør til domsdatabase

Det bliver it-konsulenthuset Netcompany, der skal bygge en fri og gratis database til udvalgte domme fra landets domstole. Tidligere blev en kontrakt med firmaet Schultz skrottet.

Retten i Esbjerg er blandt de domstole, hvorfra udvalgte domme fra 2021 kan læses digitalt. | Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Skal man bestille en domsudskrift i dag, koster det 175 kr., men en ny domsdatabase skal gøre det frit og gratis for danskerne at tilgå udvalgte domme fra Danmarks domstole digitalt.

Efter flere udskydelser af systemet har Domstolsstyrelsen nu skrevet kontrakt med konsulenthuset Netcompany om at levere domsdatabasen. Nu forventes databasen at være færdig i første halvår af 2021, oplyser Domstolstyrelsen, efter at udbuddet af opgaven med at levere databasen er blevet afgjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier