AdvokatWatch

Sag om bortvist direktør nærmer sig afklaring

Efterforskning i udlandet har forsinket politiets efterforskning af påstået svindel begået af den tidligere direktør i Hummel, men nu sker der måske snart noget.

Søren Schriver var i over 23 år direktør i Hummel, indtil han i 2017 blev bortvist og politianmeldt. Siden har sagen været efterforsket af Østjyllands Politi. | Foto: Tobias Nicolai / Jyllands-Posten

To et halvt år efter at Hummel bortviste sin daværende direktør, Søren Schriver, og meldte ham til politiet, nærmer Østjylland Politi sig en afklaring af, om der skal rejses en straffesag.

"Der er tale om en kompliceret sag, hvor der under en meget omfattende efterforskning er foretaget efterforskningsskridt i udlandet. Det har betydet et forlænget forløb i sagen. Vi har rejst sigtelser mod en person, og vi forventer, at der bliver taget stilling til tiltalespørgsmålet i løbet af efteråret 2019," siger politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Østjyllands Politi

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier