AdvokatWatch

Lobbyist forudså fejl i brug af teleoplysninger for 10 år siden

Teleselskaberne forudså for mere end 10 år siden, at der kunne opstå fejl i poltiets og anklagemyndighedens behandling af oplysninger fra teleselskaber. Derfor afviste man at tage ansvaret. Det siger central telechef, mens sagen nu ruller.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov

Danske teleselskaber har forudset de problemer, der nu er opstået med brug af teleoplysninger i straffesager. Sagen er dukket op, efter det har vist sig, at fejl i data fra teleselskaberne kan have haft betydning for straffesager, og der kan være blevet uddelt forkerte domme.

Mogens Ritsholm, der i dag er pensioneret, var som chef for regulatoriske forhold i TDC samt som repræsentant for danske teleselskaber i brancheforeningen Teleindustrien med helt i front og har, siger han nu, forhindret, at det blev teleselskaberne, der kom til at bære ansvaret for de store fejl, der nu er konstateret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier