AdvokatWatch

Finansiel Stabilitet kritiserer advokater: "Vi har haft samtaler af alvorlig karakter"

Finansiel Stabilitet har bestemt ikke været lige tilfreds med alle de advokater, som statens oprydningsselskab har benyttet i retsopgøret efter finanskrisen, siger adm. direktør Henrik Bjerre-Nielsen, der har haft advokater til alvorlige samtaler.

Henrik Bjerre-Nielsen, adm. direktør for Finansiel Stabilitet | Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Det statslige oprydningsselskab Finansiel Stabilitet, der har fået kritik for retsopgøret efter finanskrisen, retter nu kritik mod nogle af de advokater, som man har benyttet sig af i ansvarssagerne mod tidligere bankledere i krakkede banker. 

Således har Finansiel Stabilitet ikke været lige tilfreds med alle de advokater, som man har benyttet i retsopgøret efter finanskrisen. Det siger adm. direktør for Finansiel Stabilitet, Henrik Bjerre-Nielsen, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier