AdvokatWatch

Advokatsalærer i undersøgelseskommission om Skat slår alle rekorder

Regningen til advokater i den igangværende undersøgelseskommission om Skat bliver den med afstand største, der er set i danmarkshistorien. Regningen ventes at lande på 133,6 mio. kr., fremgår det af budgettet, som AdvokatWatch har fået aktindsigt i.

Der ventes at blive brugt 133,6 mio. kr. på advokatudgifter til Undersøgelseskommissionen om Skat. | Foto: /Ritzau Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Det forventes, at den samlede regning til bisidderadvokater i Undersøgelseskommissionen om Skat lander på 133,6 mio. kr. mellem 2019 og 2023.

Der er afsat 126 mio. kr. i regulær løn til de 48 bisidderadvokater, mens godtgørelsen for transport og andet over den fireårige periode ventes at udgøre 7,6 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier