AdvokatWatch

Tidligere chefjurist i Danske Bank sigtet i hvidvasksag

Ifølge Berlingske er Danske Banks tidligere chefjurist blandt ti sigtede i Bagmandspolitiets efterforskning af bankens hvidvasksag.

Flemming Pristed, tidligere chefjurist i Danske Bank i perioden 2013 til 2018, bekræfter gennem sin advokat, at han er blandt ti sigtede i Danske Banks hvidvasksag som følge af Bagmandspolitiets efterforskning af sagen.

Det skriver Berlingske.

"Jeg kan til orientering oplyse, at hverken jeg eller min klient på nuværende tidspunkt, hvor sagen er under efterforskning, har nogen kommentarer til sigtelsen eller til sagen i øvrigt," skriver Jens Christensen, der er advokat for Flemming Pristed, til Berlingske.

Advokat Arvid Andersen bekræfter over for avisen, at han er advokat for en tidligere Danske Bank-chef, men her er der navneforbud i sagen. Det er desuden kommet frem, at bankens tidligere topchef, Thomas F. Borgen, er blandt de sigtede.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier