AdvokatWatch

Danske Bank-topchef: Hvidvasksag har kostet 450 mio. kr. i advokatregninger

I forbindelse med regnskabet for første kvartal sætter midlertidig topchef i Danske Bank Jesper Nielsen nu kroner og øre på, hvor meget hvidvasksagen har kostet i advokatregninger.

Ifølge Jesper Nielsen, midlertidig topchef i Danske Bank, har hvidvasksagen og de efterfølgende undersøgelser kostet 450 mio. kr.

Danske Banks hvidvasksag og de efterfølgende undersøgelser har kastet en stor ekstraudgift til advokater af sig, skriver Finans.

"Hvis du kigger på vores investorpræsentation, fremgår det bl.a., at hvidvasksagen og -undersøgelserne har påført os advokatregninger på 450 mio. kr.," siger bankens midlertidige topchef, Jesper Nielsen, til mediet i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for årets første kvartal.

Ifølge Jesper Nielsen, der har været fungerende topchef siden oktober, er det banken selv, der skal dække de ekstra udgifter.

"Vi har lovet, at aktionærerne og ikke kunderne tager omkostningerne. Dels vil vi gerne fortsat være en konkurrencedygtig bank, og dels er der vel rimelighed i at holde kunderne skadefri, fordi det ikke er dem, som har begået fejl i Estland," siger Jesper Nielsen.

Bruun & Hjejle profiterer af hvidvask og GDPR 

Danske Bank vælger Gorrissen Federspiel som advokat i hvidvask-opgør 

Investorer sagsøger Danske Bank for over 3 milliarder kroner

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier