AdvokatWatch

Byret underkender NKT-formands bortvisning af chef og bestyrelsesmedlem

Et tidligere bestyrelsesmedlem i NKT har fået byrettens ord for, at NKT's bestyrelsesformand, Jens Due Olsen, bortviste ham uden lovlig grund tilbage i 2017. Bortvisningen virker uovervejet, siger advokat. Nu er dommen anket til Østre Landsret.

NKT's bestyrelsesformand Jens Due Olsen har med urette bortvist direktør, fastslår Retten i Lyngby. Nu er dommen anket. | Foto: PR/KMD

Det var ikke i orden, da en af landets mest profilerede bestyrelsesformænd i oktober 2017 bortviste et bestyrelsesmedlem for at have videregivet, hvad NKT opfattede som fortrolige erhvervshemmeligheder.

Det fastslår en opsigsvækkende dom ved Retten i Lyngby. Dermed går retten mod NKT-formand, Jens Due Olsen, i en sag, som den kendte formand har været personligt dybt involveret i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier