AdvokatWatch

Kammeradvokaten fjerner ledelsen i familieselskab

Den tildigere Pandora-distributør Jesper Nielsen er sammen med to familiemedlemmer fjernet fra selskabet Kasi, som udover en skattegæld rummer et aktiv til en værdi, som Jesper Nielsen angiver til 1,4 mia. kr., skriver Børsen. Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten reagerer på vegne af kreditorer, der ikke støtter, at Jesper Nielsen har solgt andele af aktivet på Facebook.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen.

Den tidligere distributør af Pandora-smykker, Jesper Nielsen, er sammen med to familiemedlemmer blevet fjernet fra ledelsen i selskabet Kasi, der har en skattegæld på 30 mio. kr., og hvis eneste aktiv består af en earnout-aftale med Pandora, som ifølge Jesper Nielsen er 1,4 mia. kr. værd, skriver Børsen.

Samtidig er selskabet sendt til opløsning af advokat Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.

Bagggrunden er ifølge avisen, at Jesper Nielsens kreditorer har vendt sig i mod, at Jesper Nielsen har solgt andele i den potentielle gevinst i form af 450 andele a 10.000 kr. til sine Facebook-venner.

"Vi kan jo konstatere, at Jesper Nielsen har gjort det her uden forudgående drøftelser med os, og derfor har vi haft behov for at få kontrol med selskabet. Vi har brug for at vide, hvad der er sket med de penge," siger Boris Frederiksen til Børsen.

Han havde oprindeligt ladet Jesper Nielsen og hans familiemedlemmer forblive i selskabet Kasi, såfremt de ikke agerede på selskabets vegne.

Boris Frederiksen går efter at indkræve Kasi-millioner fra Pandora 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier