AdvokatWatch

Sag om direktørfyring i Hummel ligger fortsat hos politiet

Politiet undersøger stadig Stadil-familiens mistanke om, at den fyrede Hummel-direktør, Søren Schriver, har begået mandatsvig og/eller bedrageri. Søren Schriver har ikke nogen kommentarer.

Christian Stadil siger til Børsen, at han ved, der er blevet foretaget afhøringer af personer i Tyrkiet. | Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Politiet undersøger stadig anklager fra Stadil-familien om, at den fyrede Hummel-direktør  Søren Schriver begik mandatsvig og/eller bedrageri via sit personlige tyrkiske selskab, Osman Yönetim Danismanligu ve Ticaret. Det bekræfter Mikkel Thastum, kommunikationschef i Anklagemyndigheden, skriver Børsen.

Anklagerne kommer fra Christian Stadil, der ejer Hummel, og hans far, Thor Stadil, der er formand for Hummel. Hummel, der er repræsenteret ved advokatfirmaet Plesner, fyrede Søren Schriver for to år siden.

Christian Stadil oplyser til avisen, at han ikke ved, hvor langt efterforskningen er nået, men han skriver i en skriftlig kommentar:

"Vi ved, at der er foretaget afhøringer af diverse personer, herunder personer i Tyrkiet, men vi er ikke bekendte med, hvor langt anklagemyndigheden er kommet," lyder det fra Hummel-ejeren.

Sidste år trak Søren Schriver en erstatningssag mod Hummel tilbage, og han har tidligere afvist, at der er foregået noget kriminelt og har ikke nogen kommentarer til politiets efterforskning.

"Men jeg lever et utroligt godt og aktivt erhvervsliv, som jeg er meget taknemmelig og glad for," siger Søren Schriver, som ikke ønsker at fortælle, om han er blevet kontaktet af politiet.

Plesner vinder over Horten i stormfuld sag om direktørfyring  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier