AdvokatWatch

Straksindgreb mod lejereguleringer møder advarsel fra advokat og udlejerformand

En afskaffelse af boligreguleringslovens paragraf 5 stk. 2 vil være en overreaktion, der får store konsekvenser for boligmarkedet, mener advokat og formand for Danske Udlejere.

Et såkaldt straks-indgreb vil medføre en betydelig reduktion i investeringer i boligmassen i Danmark.

Folketingets snak om straks-indgreb er en overreaktion, der kan få store negative konsekvenser. Forslaget om at afskaffe paragraf 5 stk. 2 i boligreguleringsloven er et "særdeles dårligt forslag".

Det skriver Keld Frederiksen, advokat ved Hviid & Frederiksen og formand for Danske Udlejere, i en klumme, som EjendomsWatch bringer mandag.

"En afskaffelse af mulighederne i paragraf 5 stk. 2 vil betyde, at de investeringer som foretages i boligmassen i Danmark – for at opfylde borgernes/lejernes ønsker – vil blive reduceret betydeligt, hvorved boligmassens samlede vedligeholdelsesstand vil blive forringet," skriver han i klummen.

Han tilføjer, at forslaget lugter af valgkamp og ligner et forsøg fra Folketingets partiers side på at komme med forslag, som umiddelbart ser gode ud for alle og dermed kan trække stemmer.

Hele klummen kan læses via dette link.

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier