AdvokatWatch

Finansadvokat efter dom i Højesteret: Opgør efter krisen er slanket til enkeltsager

Capinordic-sag viser ifølge finansadvokat, at det er mislykkedes for statslig bankoprydder at holde ledelser erstatningsansvarlige for bankkrak. Nu drejer sagerne sig kun om enkelte låneengagementer som i Capinordic-dommen, påpeger han og tilføjer, at forløbet påkalder refleksion fra statens side.

Foto: Ritzau Scanpix/Torben Stroyer

Tirsdag afsagde Højesteret dom i den nu forlængst krakkede tidligere rigmandsbank Capinordic Bank, hvor den tidligere ledelse blev dømt til at betale 89 mio. kr. i erstatning til Finansiel Stabilitet og dermed staten. I det store hele er der tale om en stadfæstelse af landsrettens dom i sagen.

Spørger man finansadvokat Michael Camphausen, partner i Camphausenco Advokatfirma og ph.d. i finansiel regulering, tegner forløbet i Capinordic-sagen et godt billede af, hvordan det retslige efterspil siden finanskrisen har udviklet sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier