AdvokatWatch

Husker du marts? Opgør om ærekrænkelser og en "hetz mod forsvarsadvokater"

ÅRET DER GIK: AdvokatWatch ser tilbage på sit første år. Marts bød på en diskussion om, hvorvidt Kammeradvokatens monopol på sager fra staten i virkeligheden var blevet brudt. To andre advokater blev beskyldt for at have overtrådt straffeloven. Samtidig truede daværende overenskomstforhandlinger med at føre til lange sagsbehandlingstider ved domstolene.

Forsvarsadvokaten Mette Grith Stage blev politianmeldt i marts. Sagen er siden blevet droppet. | Foto: Stage Advokatfirma PR

I marts, hvor Schlüter-sagen trak stor opmærksomhed, var det en usædvanlig sag om et opgør om ærekrænkelser og falske dokumenter, der toppede på listen over AdvokatWatchs mest læste artikler.

I sagen lød en anklage fra advokaten Trine Ødemotland, at en partner i advokatfirmaet Hjulmandkaptain og Hjørrings borgmester har udtalt så grove beskyldning mod hende, at advokaterne har overtrådt straffeloven og skal betale bøde og erstatning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier