AdvokatWatch

Advokat tager hårdt fat i spidsen for tabsgivende selskab

Det er en partner fra Lund Elmer Sandager, der nu indtager posten som bestyrelsesformand i det udfordrede danske juicefirma Juicorganic. Som det første har han bortvist stifter og mangeårig direktør i selskabet for "i væsentlig grad at have misligholdt sine forpligtelser."

Foto: PR/Juicorganic

Oprydningen fortsætter i det udforderede danske juiceselskab Juicorganic. Tidligere på ugen kunne erhvervsmediet Finans fortælle, at der både var kommet ny direktion, ledelse og ejerkreds i virksomheden.

Blandt andet har det givet plads til en ny bestyrelsesformand i form af partner og advokat i Lund Elmer Sandager Jacob Roesen.

Han har som det første bortvist stifter og mangeårig direktør i selskabet, Hans Osterman Petersen, fortæller Finans på baggrund af en intern mail, som mediet er i besiddelse af.

"Det er med beklagelse, at jeg som bestyrelsesformand for Juicorganic ApS hermed må meddele jer, at vi i weekenden med øjeblikkelig virkning bortviste Hans O. Petersen, idet vi var blevet bekendte med, at Hans O. Petersen i væsentlig grad havde misligholdt sine forpligtelser over for Juicorganic ApS," skriver Jacob Roesen blandt andet i mailen.

Hans Osterman Petersen ejer dog stadig 30 pct. af selskabet, og Jacob Roesen uddyber over for Finans, at "det er hans holdning, at man på sober vis skal fortsætte samarbejdet med den nu bortviste direktør."

Drikkegrossisten Ambrosia Group er medarbejder af Juicorganic og overtog sidste nytår driften af selskabet. Ambrosia har overtaget halvdelen af selskabet. I følge FødevareWatch er Jacob Roesen også medejer af Ambrosia Group.

Bech-Bruun-partner ude af rigmandsbestyrelse 

Advokat træder ud af milliardkoncerns bestyrelse efter 33 år

Flere jurister i toppen af de store virksomheder 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier