AdvokatWatch

Konkursbo eksploderer i politianmeldelse og krav om konkurskarantæne

Et på overfladen almindeligt konkursbo har nu fået et usædvanlig efterspil, hvor beskyldninger fyger gennem luften. Advokat og tidligere bestyrelsesformand i virksomheden er indstillet til konkurskarantæne, der risikerer at fjerne hans ret til at lede virksomhed. Advokaten har omvendt meldt forhenværende direktør til Bagmandspolitiet.

Foto: Google Maps

Der er noget, der hedder Kaldred Grusgrav. Det er nok nærmest også så langt som parterne i et spektakulært efterspil til konkursboet efter Kaldred Grusgrav ApS på Vestsjælland kan blive enige. Indtil videre har konkursboet ført til en karantænesag samt en politianmeldelse.

På den ene side står advokat Svend-Aage Dreist Hansen fra advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. Han var indtil konkursen i Kaldred Grusgrav (Kaldred Grusgrav eksisterer stadig. Det var virksomheden Kaldred Grusgrav ApS, der gik konkurs, red.) i februar 2017 bestyrelsesformand i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier