AdvokatWatch

Anklagernes sidste trumf i Schlüter-sagen: Det har været et parløb

Anklagere kræver seks års fængsel til den fallerede advokat Johan Schlüter, som ellers har erklæret sig uskyldig i at have svindlet tv- og filmproducenterne for 110 mio. kr. af deres Copydan-penge.

Johan Schlüter | Foto: /ritzau/Jacob Ehrbahn/arkiv

Johan Schlüter sender et smil mod sine ventende venner og familiemedlemmer, da han med haltende skridt krydser retslokalet i Københavns Byret. Sådan et smil, hvor kindernes små usynlige muskelkroge hiver mundvigene en smule op mod ørerne, men som aldrig når øjnene.

Klokken er lidt over halv elleve tirsdag formiddag. Den seneste time har den tidligere topadvokat og ukronede Copyright-konge lyttet til anklager Malene Stage Christensens procedure i den spektakulære svindelsag, hvor Schlüter og hans tidligere partner, Susanne Fryland, er tiltalt for uberettiget at have hevet 110 mio. kr. ud af de Copydan-konti, som tv- og filmproducenter ellers betalte Johan Schlüter Advokatfirma for at forvalte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier