AdvokatWatch

Krig om tal i Schlüter-sag: Fryland har lavet egen opgørelse

Susanne Fryland indtog tirsdag igen afhøringsskranken i den såkaldte Schlüter-sag. Med sig havde hun sin egen opgørelse, som et modsvar til den Deloitte-undersøgelse, der er blevet brugt som løftestang i sagen mod den tidligere ledelsestrio i Johan Schlüter Advokatfirma.

Foto: Tegning af Rasmus Sand Høyer

Hvis der er noget, der kendetegner den såkaldte Schlüter-sag om påstået svindel for millioner af rettighedskroner – udover at sagen i sig selv er spektakulær – er det tal. Masser af tal.

Fakturaer, kreditnotaer, acontohævninger, opgørelser, bankkonti, pengestrømme og procentsatser er i et væk blevet hevet frem fra de mange tusind bilag i sagen, og præsenteret for både tiltalte og vidner, når de har skullet afgive forklaring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier