AdvokatWatch

Dommer står foran vigtig afgørelse i Schlüter-sag

Forsvarsadvokaterne i Schlüter-sagen kæmper for at få et erstatningskrav på 103 mio. kr. udskilt fra selve straffesagen om påstået svindel for millioner af rettighedskroner. Tirsdag kommer dommeren med sin kendelse.

Foto: Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Selvom der i denne uge er pause i Schlüter-sagen, står dommer Lone Bach Nielsen over for en vigtig afgørelse, der kan få betydning for både omfang og indhold af selve straffesagen.

For tirsdag kommer retsformanden med en kendelse om, hvorvidt et erstatningskrav mod de tiltalte Susanne Fryland og Johan Schlüter på 103 mio. kr. kommer til at indgå i straffesagen. Kravet er fremsat af Producentrettigheder Danmark, der består af foreningerne CAB, Filmkopi og Filmret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier