AdvokatWatch

Revisor i Schlüter-sag løb panden mod en mur

Det var lettere sagt end gjort at få udleveret en opgørelse over de acontohonorarer, som var blevet udbetalt til Johans Schlüter Advokatfirmas datterselskab Registrering Danmark, lød det mandag, da revisoren for en af de forurettede foreninger satte sig i vidneskranken.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Trods adskillige forsøg lykkedes det aldrig for revisor Kasper Kjærsgaard fra JS Revision at få udleveret opgørelser over acontohonorarer udbetalt fra CAB og Filmret til Registrering Danmark. Sådan lød det mandag fra vidneskranken, da den tidligere revisor for foreningerne afgav vidneforklaring i den spektakulære Schlüter-sag.

Her står den tidligere top i Johan Schlüter Advokatfirma Susanne Fryland og Johan Schlüter tiltalt for uretmæssigt at have trukket 115 mio. kr. ud af CAB og Filmret – foreninger, hvis penge de var sat til at forvalte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier