AdvokatWatch

Plesner og Kromann Reumert får rygstød i skatteopgør om milliarder

I en vurdering af et sagskompleks, hvor Skat kræver milliarder fra multinationale selskaber, bakker EU-Domstolens generaladvokat op om selskabernes argumenter og sender Kammeradvokaten i modvind.

"Generaladvokatens forslag til afgørelser viser, at der ikke har været noget at bebrejde selskaberne," vurderer Kromann Reumerts managing partner, Arne Møllin Ottosen.

Skatteministeriet og Kammeradvokaten hår fået dårligere kort på hånden i et omfattende skatteslagsmål mod en række multinationale selskaber og kapitalfonde, mens selskaberne og deres advokater, blandt andre Plesner og Kromann Reumert, er kommet i en langt bedre position.

Det er situationen, efter at EU-Domstolens generaladvokat, der vurderer sager for EU-Domstolens dommere forud for afgørelser, i en ny udtalelse på centrale punkter støtter selskabernes forsvar over for milliardstore skattekrav fra Skat. Med udtalelsen er der dermed givet yderligere ammunition til flere fremtrædende skatteadvokater, der har udtrykt frustration over Skatteministeriets fremfærd i sagerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier