AdvokatWatch

ATP om valg af DLA: Vores valgmuligheder har været begrænsede

De reelle muligheder for at vælge ny advokat til at føre den del af OW Bunker-sagen, hvor Bruun & Hjejle er blevet erklæret inhabil, har været væsentligt indskrænkede på grund af interessekonflikter, lyder det fra Tomas Krüger Andersen, juridisk chef i ATP's investeringsafdeling.

DLA Piper skal nu føre sagen for 24 institutionelle investorer i den del af OW Bunker-sagen, der handler om den tidligere daglige ledelse. | Foto: OW Bunker

Det har ikke været én stor tag-selv-buffet at vælge ny advokat til den del af OW Bunker-sagen, som Bruun & Hjejle har trukket sig fra. Det forklarer Tomas Krüger Andersen, juridisk chef i ATP Pension og Investering, over for AdvokatWatch.

”Der er mange parter i denne sag. Hvis man strækker konfliktreglerne meget vidt, er der stort set ikke en advokat i byen, der ikke på et eller andet tidspunkt har haft noget at gøre med en af parterne i sagen,” siger Tomas Krüger Andersen, der udtaler sig på vegne af et investorkonsortium på 24 institutionelle investorer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier