AdvokatWatch

Udsigt til kæmpe advokatregning for Novo Nordisk i USA

Forsvaret af diabetesmidlet Victoza mod kopifirmaer vurderes at komme til at udløse en advokatregning på et tocifret millionbeløb i dollar til medicinalkæmpen Novo Nordisk.

I en 214 sider lang stævning fra foråret 2017, fyldt med kemiske formler og diagrammer, forsøger Novo Nordisk at blokere kopifirmaet Teva fra at producere kopier af diabetesmidlet Victoza.

Lægemiddelkoncernen Novo Nordisk kommer til at bruge et tocifret millionbeløb i dollar på advokater i kampen for at beskytte sit diabetesmiddel Victoza mod kopifirmaer. Det vurderer Anders Valentin, partner i advokatfirmaet Horten og specialist i patentsager på medicinalområdet, over for Berlingske Business.

»Sagen omhandler tilsyneladende et blockbuster-lægemiddel, så jeg tror i hvert fald, at vi kommer op på et tocifret millionbeløb i dollar,« siger Anders Valentin til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier