AdvokatWatch

Landsret lader nordjysk advokat fortsætte som kurator

Den nordjyske advokat Rune Hyllested må gerne fortsætte som kurator i et konkursbo, hvor han havde hyret sin brors firma til en række opgaver. Det sker, efter Vestre Landsret har omgjort en beslutning fra skifteretten, skriver Berlingske Business.

Foto: Lars Guldager

Advokat Rune Hyllested fra Storm Advokatfirma i Aalborg må gerne fortsætte som kurator i et konkursbo i Hjørring. Det sker ifølge Berlingske Business, efter Vestre Landsret har omstødt en beslutning fra Skifteretten i Hjørring, der tidligere på året fyrede Rune Hyllested. Fyringen kom som følge af, at Rune Hyllested havde hyret sin brors firmaer til en række opgaver i konkursboet herunder salg af landbrugsmaskiner fra konkursboet samt beskæring af træer og buske.

Det fandt skifteretten så problematisk, at man var nødt til at fyre ham, da der kunne rejses tvivl om hans upartiskhed, lød forklaringen.

Selvom Rune Hyllested nu har landsrettens ord for, at han kan fortsætte, har han valgt at stoppe samarbejdet med én af de virksomheder, som er tilknyttet broderen.

”... Dog ønsker vi ikke, at der overhovedet skal opstå tvivl om vores måde at gøre tingene på. Vi benytter derfor ikke det pågældende selskab,” skriver Rune Hyllested i en mail til Berlingske Business.

Det har ikke været muligt for avisen at få oplyst, hvad navnet er på ”det pågældende selskab”.

Rune Hyllested vurderede regningen som kurator for konkursboet i Hjørring til 1,6 mio. kr. Det salær har skifteretten varslet skal nedsættes med mindst en tredjedel.

Rune Hyllested stiftede Storm Advokatfirma tilbage i 2013 med to partnere. Virksomheden har i dag 15 advokater og i alt 54 medarbejdere.

 Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

 Stort fynsk advokatfirma sprængt

 Stort advokathus indgår samarbejde om persondata med Accenture  

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier