AdvokatWatch

Toplinjen stiger hos Lund Elmer Sandager

Advokathuset Lund Elmer Sandager melder om "uafbrudt vækst" og kan i det nye regnskab se toplinjen stige med omkring otte pct. Ledelsen er tilfreds med årets resultat.

"Vi har haft et rigtig godt år i 2018," lyder det fra managing partner Carsten Brink.

Advokatfirmaet Lund Elmer Sandager har igennem en lang række år set bruttofortjenesten stige støt. Det kommer derfor nok heller ikke som nogen overraskelsen for ledelsen, at firmaet i det nye regnskab igen kan se toplinjen stige.

"Vi har haft et rigtig godt år i 2018. Toplinjen steg med 7-8 pct., og vi har landet et fint overskud. Vi har haft uafbrudt vækst gennem alle årene, selv gennem finanskrisen, så det er vi meget tilfredse med. Vi kunne godt tjene endnu flere penge, men vores filosofi er, at vi tjener penge for at leve og have det sjovt, ikke at tjene så mange penge, at vi ikke har det sjovt længere," sagde managing partner Carsten Brink et interview med AdvokatWatch i februar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier