AdvokatWatch

Plesner ligger lunt i 10 juridiske discipliner

Advokatfirmaet er af Chambers Europe placeret i bedste kategori inden for 10 juridiske specialer.

Foto: PR

Advokatfirmaet Plesner, der beskæftiger godt 150 advokater, er af ratingsudgivelsen Chambers Europe placeret i højeste kategori inden for 10 juridiske specialer, oplyser firmaet.

"Ingen danske advokatfirmaer har opnået flere topplaceringer," skriver selskabet i meddelelsen, som managing partner Tom Kári Kristjánsson står som afsender af.

Blandt disciplinerne er bank- og finansiering, konkurrenceret, M&A, fast ejendom og skat.

Inden for M&A deler Plesner dog placeringen med Accura, Bech-Bruun, Gorrissen Federspiel og Kromann Reumert, mens de nævnte konkurrenter, undtagen Bech-Bruun, er henvist till lavere placeringer, når det gælder skatterådgivning.

Inden for fast ejendom deler advokathuset topplacering med Bruun & Hjejle, Accura og Kromann Reumert.

 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier