AdvokatWatch

Jurist overtager Morten Østergaards plads i Folketinget

Mens den tidligere radikale leder Morten Østergaard er på orlov, overtager jurist hans plads i Folketinget. Det nye folketingsmedlem er gift med indehaver af advokatfirma i Skanderborg.

Jurist Susan Kronborg overtager Morten Østergaards plads i Folketinget. | Foto: Jens Dresling

Susan Kronborg, der er jurist i Skattestyrelsen, sætter sig på Morten Østergaards plads i Folketinget, skriver Herning Folkeblad.

Morten Østergaard er gået på orlov, efter han på grund af flere krænkelsessager måtte gå af som radikal leder, og derfor træder Susan Kronborg som førstesuppleant for Radikale Venstre Østjyllands Storkreds ind i stedet.

"Med den baggrund, jeg har, vil det selvfølgelig først og fremmest være skattepolitik og effektivisering af vores skattevæsen, hvor jeg kan bidrage allermest," udtaler Susan Kronborg i en meddelelse ifølge lokalavisen.

Privat er hun gift med Henrik Staunskjær, der er medindehaver af advokatfirmaet Vermeij og Staunskjær i Skanderborg.

Kommunalpolitiker flytter sin juridiske virksomhed efter "lille underskud"

Advokat hos Mobilepay bliver ny borgmester på Frederiksberg

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier