AdvokatWatch

Ny lov skal holde liv i flere kriseramte virksomheder

Regeringen er klar med lovforslag om, hvordan danske virksomheder – især små og mellemstore – lettere og billigere kan bruge reglerne om rekonstruktion.

Justitsminister Nick Hækkerup og regeringen vil ændre reglerne for rekonstruktion af kriseramte virksomheder. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Flere nødlidende danske virksomheder skal bringes gennem coronakrisen med lempeligere regler for rekonstruktion. Det er især for at undgå konkurs og tab af arbejdspladser. Derfor har regeringen netop fremsat et lovforslag, som skal gøre reglerne både billigere og mere smidige.

Lovforslaget er baseret på anbefalinger, som Konkursrådet under Justitsministeriet afleverede i begyndelsen af juli. De går på forslag til ændringer omkring rekonstruktion, det som tidligere hed betalingsstandsning. Målet er at få flere virksomheder rekonstrueret i coronakrisen frem for, at de går konkurs og falder fra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier