AdvokatWatch

Legaltech-firma går på investorjagt

Ejer af dansk legaltech-firma møblerer om for at gøre plads til selskabets første investor, der ud over penge skal bringe viden samt markedsførings- og salgskompetencer til bordet. "Det er ikke længere et spørgsmål om produktudvikling," siger han.

Jon Tollerup, ejer og adm. direktør i Decision Focus, gør klar til for første gang at invitere investorer indenfor i det danske legaltech-foretagende. | Foto: PRIVATFOTO

Det er ikke længere et spørgsmål om produktudvikling, og derfor gør Jon Tollerup nu sin hidtil selvfinansierede legaltech-forretning klar til grønne vitaminer udefra.

"Der skal større tryk på kedlerne i forhold til salg og marketing, og det er ikke dér, mine evner ligger, så vi leder efter både penge, men også viden," siger Jon Tollerup, ejer og adm. direktør i Decision Focus, som leverer softwareløsninger vedrørende compliance og risikostyring til blandt andre banker og forsikringsselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier