AdvokatWatch

Legaltech-firma "klar til at hoppe ud af andedammen" – men drømmen må vente

Coronapandemien satte en kæp i hjulet for Legalheros internationale planer, der har stået på tjeklisten, siden idéen om virksomheden blev plantet. I mellemtiden har stifterne lanceret nye produkter i Danmark og sigter nu efter større partnerskaber.

I 2019 var legalhero fuldt indstillet på at skulle til Storbrittanien, og sådan har planen set ud lige siden. Men i dag er firmaet fortsat ikke kommet til landet. | Foto: legalhero / Pr

Siden, Kristian Anker og Oscar Almstrup startede med at udvikle platformen Legalhero, har ambitionen været at brede sig ud over lille Danmark.

Og selv om iværksætterne sådan set stod klar til at "hoppe ud af andedammen" med sin arbejdsplatform for juridiske services i starten af 2020, er drømmen endnu ikke indfriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier