AdvokatWatch

Legaltech-selskab efterlyser bedre ordning for medarbejderaktier

Legalhero udsteder medarbejderaktier for at tiltrække talenter, men systemet er for komplekst, lyder kritikken fra direktør og iværksætter.

"I dag er reglerne så rigide, at medarbejderaktier mest er en teoretisk mulighed for mange," siger direktør og medstifter af Legalhero, Oscar Almstrup, til Berlingske. | Foto: Legalhero / presse

Systemet bag udstedelsen af medarbejderaktier er for komplekst og dyrt at få i gang og etablere for en startupvirksomhed, siger Oscar Almstrup, medstifter og direktør i Legalhero, til Berlingske.

Han ser medarbejderaktier som "afgørende" for at kunne tiltrække medarbejdere og gøre sig mere attraktiv sammenlignet med større eller internationale virksomheder, når der skal rekrutteres talenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier