AdvokatWatch

Legaltech-firmaerne rider mod vækst i 2021 på ryggen af coronakrisen

Selv om det er under ærgerlige omstændigheder, har corona skabt et fokus på automatisering og digitalisering i et omfang, som ellers ville have taget flere år, fortæller en række legaltech-direktører, som samtidig regner med at ekspandere i 2021.

Innovation og digitalisering er kommet i fokus under corona, fortæller flere tech-direktører. | Foto: Pexels

Manglen på faste, fysiske rammer på arbejdspladser rundt om i landet under corona har sat gang i et øget fokus på teknologi og innovation, og det er til gavn for legaltech-branchen, som også forventer vækst i det kommende år.

Det fortæller en stribe legaltech-direktører i AdvokatWatchs juleserie om legaltech-branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier