AdvokatWatch

Jurist og tidligere diplomat bliver direktør

Jurist skifter livet som diplomat i Udenrigsministeriet ud med rollen som direktør for Danish Export Association.

Jurist skifter kontoret i Udenrigsministeriet ud med chefstolen hos Danish Export Association. | Foto: Mads Nissen/Politiken/Ritzau Scanpix

Anette Galskjøt, der er er uddannet jurist fra Københavns Universitet, lægger den internationale karriere som diplomat på hylden, når hun 1. september træder ind ad dørene som direktør i Danish Export Association, fremgår det af fagbladet Jern og Maskinindustrien.

Hun vil således ikke længere være at finde i Udenrigsministeriet på Asiatisk Plads, hvor hun kommer fra en stilling som global sektorchef for Trade Councils sundhedsteam, og inden da var Danmarks generalkonsul i Istanbul.

Hun forlader dog ikke den internationale scene helt, idet hun som ny chef for eksportforeningen skal arbejde med at styrke danske eksportvirksomheder i udlandet.

Anette Galskjøt overtager posten i Danish Export Association, der har kontorer i Silkeborg, København og Beijing, fra Ulrik Dahl, der skal være Danmarks generalkonsul i Sydney.

Topdiplomater får medansvar for at krænke ytringsfrihed

Dansk forsvarsadvokat klemmer sig igennem nåleøje til international toppost

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier