AdvokatWatch

Samarbejde i ny statsadvokat begynder at tage form

De to nye enheder, der har erstattet bagmandspolitiet, har indtil videre identificeret ti eksisterende sager som samarbejdssager, herunder opsigtsvækkende hvidvask-sag. Succeskriterierne er endnu ikke formuleret, siger statsadvokat.

"Selvfølgelig er det også vigtigt med effektiv sagsbehandling, men det handler først og fremmest om at få ram på de rigtige," siger statsadvokat Jens-Christian Bülow. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Da seks mænd i juni 2021 fik lange fængselsstraffe for hvidvask, skete det blandt andet på baggrund af aflytninger, der var så afslørende, at de alle valgte at tilstå.

Sagen blev efterforsket i et samarbejde med bagmandspolitiet og efterforskere fra enheden Særlig Efterforskning Øst Købehavns Politi, der er specialiseret i sager om narkokriminalitet og rocker- og bandesager, og hvor der var en omfattende brug af efterforskningsteknikker såsom aflytning og overvågning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier