AdvokatWatch

Advokat skifter spor efter årrække i Anklagemyndigheden

KARRIEREVEJEN: Tiden var inde til at opsøge udfordringer uden for politi og anklagemyndighed, fortæller advokat, der efter 16 år som anklager nu skal optræde på specialistkontor med fokus på færdsel og tung transport.

Anja Velbæk Mouridsen (tv.), der sidste år åbnede eget advokatkontor, har nu fået selskab af Camilla Meding. | Foto: Mathias Jeppesen

Efter en årrække i Anklagemyndigheden skifter Camilla Meding tilværelsen som anklager ud med et job hos Anja Velbæk Mouridsen, der sidste år startede eget advokatfirma under navnet AVM Advokater med fokus på rådgivning vedrørende færdsel og tung transport.

Den mest spændende opgave hidtil i karrieren ”er med sikkerhed, at jeg var med til at starte Politiets Tungvognscenter Øst op i 2014”, fortæller Camilla Meding i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier