AdvokatWatch

Sager gav søvnløse nætter: "Det var til at tude over. Og er det nærmest også i dag"

Partner i Gorrissen Federspiel har været med til at snedkerere ikke færre end 80 transaktioner i den finansielle sektor. Han er midt i karrieren og kan se tilbage på blandt andet frustrerende kursmanipulationssager i finanskrisens kølvand.

Partner og advokat i Gorrissen Federspiel, Bo Holse, kan kigge tilbage på en karriere, der har budt på et utal af opgaver i forbindelse med transaktioner i den finansielle sektor. | Foto: PR

Sparekassen Vendsyssels fusion med Jutlander Bank til Sparekassen Danmark. Middelfart Sparekasses overtagelse af Folkesparekassen. Sparekassen Kronjylland og Middelfart Sparekasses salg af Nem Forsikring til norske Gjensidige.

Listen kunne fortsætte over mange, mange linjer, hvis formålet var at remse alle de transaktioner, som advokat og partner i Gorrissen Federspiels aarhusianske afdeling Bo Holse som en anden snedker har været med til at stykke den juridiske konstruktion sammen under.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilotretter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier