AdvokatWatch

DI-direktør og advokat bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Interesseorganisationen Ejendomdanmark har fundet en afløser for adm. direktør Jannick Nytoft hos Dansk Industri, hvor han har været vicedirektør. Det er den rette mand og med mursten i blodet, siger Ejendomdanmarks formand.

"Det er medlemmerne, der ved, hvor skoen trykker, og dermed hvordan vi bedst kan sikre, at ejendomsbranchen er rustet til fremtiden," lyder det fra Ejendomdanmarks nye adm. direktør. | Foto: PR / Ejendomdanmark

Efter måneders usikkerhed har ejendomsbranchens talerør fundet ny adm. direktør, der skal afløse Jannick Nytoft, som ved nytår skiftede til hotel- og restaurationsbranchens interesseorganisation, Horesta.

Ny mand i spidsen senest 1. maj bliver således Peter Stenholm, der er 56 år og hidtil har været vicedirektør i Dansk Industri, hvor han fulgte med over, da Dansk Byggeri i 2020 blev indlemmet i erhvervsorganisationen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier