AdvokatWatch

Direktør i Nævnenes Hus har fundet sig til rette i Viborg

PORTRÆT: Christian Lützen, der er uddannet jurist, lagde et altopslugende arbejdsliv i København bag sig, da han takkede ja til at samle en række nævn uden for hovedstaden.

"Da min kone og jeg fortalte vores børn, at vi skulle flytte til Viborg, blev vi mødt med tavshed fra vores ældste søn, mens vores yngste dreng begyndte at græde," fortæller Christian Lützen, direktør i Nævnenes Hus. | Foto: Nævnenes Hus / PR

Det gulpudsede hus med de røde teglsten ligger omkranset af høje træer i det kuperede terræn, som kendetegner Dollerup Bakker syd for Viborg. For at komme til huset skal man til sidst køre fem minutter på en smal grusvej, og på postkassen står navnene på husets beboere.

Det er direktør i Nævnenes Hus i Viborg, Christian Lützen, der engang var ministersekretær på Slotsholmen, hustruen, Julie Lützen, der er sygeplejerske, og deres tre børn. Dertil kommer en hest og en hund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier