AdvokatWatch

Direktør i Nævnenes Hus har fundet sig til rette i Viborg

PORTRÆT: Christian Lützen, der er uddannet jurist, lagde et altopslugende arbejdsliv i København bag sig, da han takkede ja til at samle en række nævn uden for hovedstaden.

"Da min kone og jeg fortalte vores børn, at vi skulle flytte til Viborg, blev vi mødt med tavshed fra vores ældste søn, mens vores yngste dreng begyndte at græde," fortæller Christian Lützen, direktør i Nævnenes Hus. | Foto: Nævnenes Hus / PR

Det gulpudsede hus med de røde teglsten ligger omkranset af høje træer i det kuperede terræn, som kendetegner Dollerup Bakker syd for Viborg. For at komme til huset skal man til sidst køre fem minutter på en smal grusvej, og på postkassen står navnene på husets beboere.

Det er direktør i Nævnenes Hus i Viborg, Christian Lützen, der engang var ministersekretær på Slotsholmen, hustruen, Julie Lützen, der er sygeplejerske, og deres tre børn. Dertil kommer en hest og en hund.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier