AdvokatWatch

Advokat ser jobskift som sundt: "Man bliver tvunget til at se tingene i nyt perspektiv"

KARRIEREVEJEN: Advokat rykker fra ét stort advokatfirma til et andet for at sikre udvikling og styrke kompetencerne. "Jeg tror på, at der er noget sundt ved et jobskifte," siger han.

"Hos Bruun & Hjejle har jeg mulighed for at vokse i rollen som juridisk og kommerciel rådgiver, bistå nogle af de største investorer på det danske ejendomsmarked og løse komplekse, spændende og samfundsmæssigt relevante sager," lyder det fra Philip Ulring Lund Andersson. | Foto: PR

Efter flere år i Plesners afdeling for fast ejendom som både fuldmægtig og advokat rykker Philip Ulrik Lund Andersson nu over til Bruun & Hjejle.

Det var særligt muligheden for at vokse i rollen som juridisk og kommerciel rådgiver, der trak i den unge advokat, lyder det i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier