AdvokatWatch

Elmer-partner skifter til Sirius for at få opfyldt compliance-drøm

Advokat Kira Kolby Christensen skal fremover være med til at videreudvikle Sirius Advokaters forretning inden for compliance som associeret partner.

"Jeg har været meget glad for mit arbejde som advokat og partner hos Elmer Advokater, hvor jeg har bl.a. har siddet med en række større principielle sager, der har kastet rigtig god erfaring af sig inden for proces og sagshåndtering," udtaler Kira Kolby Christensen i en meddelelse. | Foto: PR / SIRIUS ADVOKATER

Efter ti år hos Elmer Advokater skifter advokat Kira Kolby Christensen til Sirius Advokater. Det skriver firmaerne på deres hjemmesider.

Det seneste år har Kira Kolby Christensen været partner hos Elmer Advokater, hvor hun har beskæftiget sig med personskadeerstatning og sideløbende GDPR for firmaets forbundskunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier