AdvokatWatch

Tidligere advokat skal bringe sin viden om databeskyttelse i spil hos tilsyn

KARRIEREVEJEN: Jurist med fortid som advokat i Bech-Bruun og DLA Piper havde sig efter eget udsagn en lille fest, da den omfattende databeskyttelseslov blev vedtaget. Nu skal hun optræde som juridisk specialkonsulent i Datatilsynet.

Liv Palmelund Osborg deponerede sin bestalling i efteråret 2019 efter små tre år som advokat. Nu har hun sat sig til rette som juridisk specialkonsulent i Datatilsynet. | Foto: Revi-IT / PR

Liv Palmelund Osborg, der har en fortid som advokat i Bech-Bruun og DLA Piper, er skiftet til Datatilsynet fra revisionsfirmaet Revi-IT, hvor hun har arbejdet siden 2019, mens hun sideløbende har haft sin egen rådgivningsvirksomhed i form af Osborg Legal. Den har hun dog lukket efter skiftet til Datatilsynet, hvor hun optræder som juridisk specialkonsulent.

På den helt store faglige klinge er hun særligt stolt af, at hun som advokat i 2017 fik mulighed for at rådgive om og bistå med at formulere visse områder af databeskyttelseslovens endelige bestemmelser, og hun havde sig en lille fest, da hun så det endelige lovforslag blive vedtaget i Folketinget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier