AdvokatWatch

Erfaren advokat: "Det er slet ikke sådan, at man har antipati for modparten"

PORTRÆT: Peter-Ulrik Plesner, der tirsdag fylder 75 år, har forsvaret mikroskopiske molekyler for milliarder for medicinalindustrien, og i hans nærmeste vennekreds er der flere ingeniører, end der er advokater.

"Den juridiske verden er så lille i Danmark og faktisk også i Europa, at alle kender hinanden, så man taler sammen. (...) Det er en ganske hyggelig befolkningsgruppe," siger Peter-Ulrik Plesner. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Peter-Ulrik Plesners karriere som landets ypperste patentadvokat har været fyldt med komplekse medicinske molekyler.

Men det er sager om grisetæer, komponisten Jacob Gades "Tango Jalousie" og gigantiske boremaskiner, der dukker op, når han nævner sine mest bemærkelsesværdige sager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier